Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Materiële schade bij aanvaring Oosterschelde

STAVENISSE [update]

Op de Oosterschelde zijn dinsdagavond 19 februari twee schepen met elkaar in aanvaring gekomen. Er raakte niemand gewond. Wel was er materiële schade. De oorzaak is vermoedelijk een gebrek aan onderlinge communicatie, zegt een woordvoerder van de politie.

1 / 1
Materiële schade bij aanvaring Oosterschelde

Materiële schade bij aanvaring Oosterschelde

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook