Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Van zeven tot nul halveert Schuttevaerveld

STAVOREN

De 27ste KWS-Schuttevaerrace heeft vorige week zware offers gevraagd van haar 37 deelnemers. Niet eerder in de historie vielen zoveel schepen – achttien van de 37 – uit. Een kleine storing zorgde voor uitersten in het weer met wind van 35 knopen in de nacht van donderdag op vrijdag en blakte op vrijdagmiddag, toen een groot deel op de terugweg van Terschelling naar Kornwerderzand toch al kampte met tegenstroom.

1 / 3
Race (3)

Race (3)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook