ChristenUnie deelt zorgen over binnenvaart

De ChristenUnie maakt zich zorgen over de gevolgen van de kredietcrisis voor de binnenvaart. Kamerlid Ernst Cramer: ‘Terwijl het kabinet fors investeert in vaarwegen dreigt een groot aantal ondernemingen, die onder normale omstandigheden gezond zouden zijn, failliet te gaan voordat ze kunnen profiteren van de nieuwe infrastructuur. De investering is gunstig voor deze sector, maar komt voor sommigen dus te laat. Dat zou erg jammer zijn, want de binnenvaart levert een belangrijke bijdrage aan de bestrijding van files en de verduurzaming van het transport.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

ChristenUnie deelt zorgen over binnenvaart | Schuttevaer.nl

ChristenUnie deelt zorgen over binnenvaart

De ChristenUnie maakt zich zorgen over de gevolgen van de kredietcrisis voor de binnenvaart. Kamerlid Ernst Cramer: ‘Terwijl het kabinet fors investeert in vaarwegen dreigt een groot aantal ondernemingen, die onder normale omstandigheden gezond zouden zijn, failliet te gaan voordat ze kunnen profiteren van de nieuwe infrastructuur. De investering is gunstig voor deze sector, maar komt voor sommigen dus te laat. Dat zou erg jammer zijn, want de binnenvaart levert een belangrijke bijdrage aan de bestrijding van files en de verduurzaming van het transport.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer