Droomschip No Limit is tranendal

‘Mijn vrouw en ik zijn door een diep dal gegaan en daar zitten we nog steeds in. We zitten met het hoofd in de strop. We pinken nog regelmatig een traantje weg. Het ergste vind ik nog dat we er financieel op achteruit zijn gegaan, met alle gevolgen vandien. Volgens mij geldt dat niet voor beide partijen.’ Nico Duikersloot van de No Limit kan er niet over uit dat directeur Peter Versluis van VeKa hem vorige week op Vaart! zwart maakte.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Droomschip No Limit is tranendal | Schuttevaer.nl

Droomschip No Limit is tranendal

‘Mijn vrouw en ik zijn door een diep dal gegaan en daar zitten we nog steeds in. We zitten met het hoofd in de strop. We pinken nog regelmatig een traantje weg. Het ergste vind ik nog dat we er financieel op achteruit zijn gegaan, met alle gevolgen vandien. Volgens mij geldt dat niet voor beide partijen.’ Nico Duikersloot van de No Limit kan er niet over uit dat directeur Peter Versluis van VeKa hem vorige week op Vaart! zwart maakte.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer