Nieuw middenschip voor spits Gerdie T

Dievertje en Gerben Terpstra-Boekhold bouwen een nieuwe middensectie voor hun verlengde spits de Gerdie T. De bouw is net begonnen. ‘In onze tonnenmaat is dit een primeur. Voor zover wij weten, zijn wij de eersten die een nieuw middenschip voor een spits bouwen. Het schip krijgt Canal du Nord-afmetingen. ‘We doen dit, zodat we dan twee partijen kunnen laden.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Nieuw middenschip voor spits Gerdie T | Schuttevaer.nl

Nieuw middenschip voor spits Gerdie T

Dievertje en Gerben Terpstra-Boekhold bouwen een nieuwe middensectie voor hun verlengde spits de Gerdie T. De bouw is net begonnen. ‘In onze tonnenmaat is dit een primeur. Voor zover wij weten, zijn wij de eersten die een nieuw middenschip voor een spits bouwen. Het schip krijgt Canal du Nord-afmetingen. ‘We doen dit, zodat we dan twee partijen kunnen laden.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer