Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nieuw middenschip voor spits Gerdie T

Dievertje en Gerben Terpstra-Boekhold bouwen een nieuwe middensectie voor hun verlengde spits de Gerdie T. De bouw is net begonnen. ‘In onze tonnenmaat is dit een primeur. Voor zover wij weten, zijn wij de eersten die een nieuw middenschip voor een spits bouwen. Het schip krijgt Canal du Nord-afmetingen. ‘We doen dit, zodat we dan twee partijen kunnen laden.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook