Bemanning Stolt Tenacity sluit actievoerders op in hut

De bemanning van de chemietanker Stolt Tenacity heeft zondag 18 november bij de haven van Algeciras in Spanje zes milieuactivisten van Greenpeace aan land laten gaan. De actievoerders hadden de 185 meter lange tanker zaterdagmorgen in de golf van Cadiz met rubberboten geënterd en waren aan boord geklommen. De bemanning sloot de zes vervolgens op in een hut, zegt Greenpeace. De Stolt Tenacity voer daarna naar Algeciras waar de zes zondagmiddag na 33 uur van boord werden gezet.

Bemanning Stolt Tenacity sluit actievoerders op in hut

Vreedzame actie Greenpeace tegen palmolieplantages

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Bemanning Stolt Tenacity sluit actievoerders op in hut | Schuttevaer.nl

Bemanning Stolt Tenacity sluit actievoerders op in hut

De bemanning van de chemietanker Stolt Tenacity heeft zondag 18 november bij de haven van Algeciras in Spanje zes milieuactivisten van Greenpeace aan land laten gaan. De actievoerders hadden de 185 meter lange tanker zaterdagmorgen in de golf van Cadiz met rubberboten geënterd en waren aan boord geklommen. De bemanning sloot de zes vervolgens op in een hut, zegt Greenpeace. De Stolt Tenacity voer daarna naar Algeciras waar de zes zondagmiddag na 33 uur van boord werden gezet.

Bemanning Stolt Tenacity sluit actievoerders op in hut

Vreedzame actie Greenpeace tegen palmolieplantages

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer