‘Puls komt niet terug, handel daarnaar’

Pulsvissers, die dachten dat de impasse waarin zij verkeren kon worden doorbroken en dat de minister hen een reddingsboei zou toewerpen, kwamen vrijdagmiddag 26 april bedrogen uit. Visserijminister Schouten lichtte ze voor over de gevolgen die het Europees verbod op de pulsvisserij voor hen heeft.Veel vragen waren er, die op dat moment niet allemaal konden worden beantwoord.

‘Puls komt niet terug, handel daarnaar’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

‘Puls komt niet terug, handel daarnaar’ | Schuttevaer.nl

‘Puls komt niet terug, handel daarnaar’

Pulsvissers, die dachten dat de impasse waarin zij verkeren kon worden doorbroken en dat de minister hen een reddingsboei zou toewerpen, kwamen vrijdagmiddag 26 april bedrogen uit. Visserijminister Schouten lichtte ze voor over de gevolgen die het Europees verbod op de pulsvisserij voor hen heeft.Veel vragen waren er, die op dat moment niet allemaal konden worden beantwoord.

‘Puls komt niet terug, handel daarnaar’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer