Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Toekomst overschaduwt goede cijfers kottervisserij

Scheveningen

De Nederlandse kottervloot behaalde in 2018 een nettowinst van 54 miljoen euro. Dat 13% minder dan in 2017, wat vooral te wijten was aan een hogere gasolieprijs. Desondanks een mooi resultaat, maar de vooruitzichten zijn uiterst onzeker, zo bleek uit de presentatie van Visserij in Cijfers van Wageningen Economic Research (WUR).

1 / 1
Toekomst overschaduwt goede cijfers kottervisserij

Toekomst overschaduwt goede cijfers kottervisserij

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook