Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

OPINIE: ‘Kabinet staat om pulsvisser heen en laat kleinschalige visser creperen’

IJMUIDEN

Minister Schouten blijft benadrukken hoe milieuvriendelijk en lucratief de pulsvisserij is. De milieuschade wordt alleen gewogen aan de hand van CO2-uitstoot, de schade aan het onderwaterleven genegeerd, ondanks duidelijke signalen vanuit de kleinschalige visserij daaromtrent en de dreigende lange-termijnschade.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook