Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zinken Britse hektrawler LK-207: Klein gebrek, groot gevaar (video)

LONDEN [UPDATE]

Hoewel de Britse veiligheidsregels een zuigpijp in elk waterdicht compartiment voorschrijven, miste de Schotse hektrawler Ocean Way zo’n pijp in de achterpiek. Dat had desastreuse gevolgen toen het schip 3 maart 2017 op volle zee lek raakte, blijkt uit onderzoek van de MAIB.

1 / 2
Zinken Britse hektrawler LK-207:  Klein gebrek, groot gevaar

Zinken Britse hektrawler LK-207: Klein gebrek, groot gevaar

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook