Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Opinie: Vervoer per schip helpt goed tegen klimaatverandering

Berlijn

De CO2-uitstoot van de binnenvaart is verwaarloosbaar klein ten opzichte van andere modaliteiten. Dat blijkt uit antwoorden van de Duitse regering op schriftelijke vragen die de politieke partij Die Linke in de Bondsdag had gesteld. Gezien de cijfers lijkt het veel effectiever om de binnenvaart voorlopig op CO2-gebied te ontzien en elders maatregelen te nemen.

1 / 1
Vervoer per schip helpt goed tegen klimaatverandering

Vervoer per schip helpt goed tegen klimaatverandering

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • J.G.J. van Maren

  En zo rampzalig is een maximumsnelheid van 120 nou ook weer niet lijkt me. dat vind de schrijver? laat mij lekker hard rijden met mijn euro VI autootje ik zou wel voor 150 km/h gaan bij autonoom rijden op de snelweg dat lijkt me ideaal 😉

 • M. Smitsman

  En zo rampzalig is een maximumsnelheid van 120 nou ook weer niet lijkt me.

  Nee dat niet, maar wel jammer.????

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook