CBV verliest Cehave aan Schutter Groep

De Coöperatieve Binnenscheepvaart Vereniging (CBV) is vrijwel al zijn vervoer voor mengvoederfabrikant Cehave in Veghel kwijtgeraakt aan Schutter in Rotterdam. Schutter is de nieuwe expediteur van Cehave en heeft ook het binnenvaartvervoer naar zich toegetrokken. De CBV hoopt nog een deel van het buitenlandse vervoer te behouden.

De onderhandelingen lopen nog en de partijen zijn terughoudend. Cehave en Schutter zijn niet bereikbaar voor commentaar. Voorzitter Van der Pol van de CBV laat doorschemeren dat de kous wat hem betreft nog niet af is. ‘Schutter doet voorlopig het binnenlands vervoer. Of tenminste, dat staat in de contracten.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

CBV verliest Cehave aan Schutter Groep | Schuttevaer.nl

CBV verliest Cehave aan Schutter Groep

De Coöperatieve Binnenscheepvaart Vereniging (CBV) is vrijwel al zijn vervoer voor mengvoederfabrikant Cehave in Veghel kwijtgeraakt aan Schutter in Rotterdam. Schutter is de nieuwe expediteur van Cehave en heeft ook het binnenvaartvervoer naar zich toegetrokken. De CBV hoopt nog een deel van het buitenlandse vervoer te behouden.

De onderhandelingen lopen nog en de partijen zijn terughoudend. Cehave en Schutter zijn niet bereikbaar voor commentaar. Voorzitter Van der Pol van de CBV laat doorschemeren dat de kous wat hem betreft nog niet af is. ‘Schutter doet voorlopig het binnenlands vervoer. Of tenminste, dat staat in de contracten.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer