‘Uitzonderingen op technische eisen maar beperkt mogelijk’

Uitzonderingen maken op de technische eisen voor binnenvaartschepen in Europa is slechts beperkt mogelijk. Dat rapporteert minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat. Zij zette op verzoek van de Tweede Kamer op een rij waar de mogelijkheden liggen om binnenvaartondernemers te vrijwaren van de Europese technische eisen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

‘Uitzonderingen op technische eisen maar beperkt mogelijk’ | Schuttevaer.nl

‘Uitzonderingen op technische eisen maar beperkt mogelijk’

Uitzonderingen maken op de technische eisen voor binnenvaartschepen in Europa is slechts beperkt mogelijk. Dat rapporteert minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat. Zij zette op verzoek van de Tweede Kamer op een rij waar de mogelijkheden liggen om binnenvaartondernemers te vrijwaren van de Europese technische eisen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer