Advocaten Gyron Crew wraken gerechtshof Den Haag

De verdediging van de beide directeuren van uitzendorganisatie Gyron Crew in het hoger beroep in de strafzaak, dat maandag 13 mei begon, heeft de behandelende rechters voor het gerechtshof in Den Haag gewraakt. Op 22 mei beoordeelt de wrakingskamer van het hof hun verzoek.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Advocaten Gyron Crew wraken gerechtshof Den Haag | Schuttevaer.nl

Advocaten Gyron Crew wraken gerechtshof Den Haag

De verdediging van de beide directeuren van uitzendorganisatie Gyron Crew in het hoger beroep in de strafzaak, dat maandag 13 mei begon, heeft de behandelende rechters voor het gerechtshof in Den Haag gewraakt. Op 22 mei beoordeelt de wrakingskamer van het hof hun verzoek.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer