CLIP #7 Verdrinkvest (4) Mark Weesie-Pels

Binnenvaartschippers klagen over de verplichting reddingvesten te dragen. Schipper-eigenaar van de kempenaar Veere en oud-waterpolitieman Mark Weesie-Pels vertelt in de voorlopig laatste aflevering van de reeks ‘Verdrinkvest’ over zijn ervaringen met reddingvesten, geeft zijn mening over de draagplicht en staat stil bij de voor- en nadelen van de huidige generatie reddingvesten.

CLIP #7 Verdrinkvest (4) Mark Weesie-Pels


Onze Amsterdamse verslaggever Heere Heeresma jr. maakt korte video’s (clips) voor Schuttevaer.nl. Is er een kwestie waarover u zich in een video-interview zou willen uitspreken? Dan kunt u contact opnemen met Heere Heeresma jr. via heeresma@hotmail.com.

 

CLIP #7 Verdrinkvest (4) Mark Weesie-Pels | Schuttevaer.nl

CLIP #7 Verdrinkvest (4) Mark Weesie-Pels

Binnenvaartschippers klagen over de verplichting reddingvesten te dragen. Schipper-eigenaar van de kempenaar Veere en oud-waterpolitieman Mark Weesie-Pels vertelt in de voorlopig laatste aflevering van de reeks ‘Verdrinkvest’ over zijn ervaringen met reddingvesten, geeft zijn mening over de draagplicht en staat stil bij de voor- en nadelen van de huidige generatie reddingvesten.

CLIP #7 Verdrinkvest (4) Mark Weesie-Pels


Onze Amsterdamse verslaggever Heere Heeresma jr. maakt korte video’s (clips) voor Schuttevaer.nl. Is er een kwestie waarover u zich in een video-interview zou willen uitspreken? Dan kunt u contact opnemen met Heere Heeresma jr. via heeresma@hotmail.com.