Meander en andere ‘clans’ terug in Hattemmoor

Met meer dan eens een schot in de roos openden de beste boogschutters van alle deelnemende clans maandag 1 juni het 58ste Nationaal Kamp in Hattem, dat voor de schoolwerkweek ‘De legende van de Fairy Banner, McMuffins en McEvils’ is omgedoopt tot Hattemmoor. De Meander-‘clans’ Prinsenvaart (Maasbracht) en Prins Hendrik (Nieuwegein) zijn dit jaar terug in het kamp.

Meander en andere ‘clans' terug in Hattemmoor

In Santcork Castle regeert de McMuffin-clan omstreeks 1256 over het rijk Hattemmoor in Schotland. Op de poort wappert fier de Fairy Banner met daarop vijf symbolen. Zolang dit grote Banier op het kasteel hangt, is er vrede en voorspoed in het land. Maar als hij onverhoopt in verkeerde handen valt dan…

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Meander en andere ‘clans’ terug in Hattemmoor | Schuttevaer.nl

Meander en andere ‘clans’ terug in Hattemmoor

Met meer dan eens een schot in de roos openden de beste boogschutters van alle deelnemende clans maandag 1 juni het 58ste Nationaal Kamp in Hattem, dat voor de schoolwerkweek ‘De legende van de Fairy Banner, McMuffins en McEvils’ is omgedoopt tot Hattemmoor. De Meander-‘clans’ Prinsenvaart (Maasbracht) en Prins Hendrik (Nieuwegein) zijn dit jaar terug in het kamp.

Meander en andere ‘clans' terug in Hattemmoor

In Santcork Castle regeert de McMuffin-clan omstreeks 1256 over het rijk Hattemmoor in Schotland. Op de poort wappert fier de Fairy Banner met daarop vijf symbolen. Zolang dit grote Banier op het kasteel hangt, is er vrede en voorspoed in het land. Maar als hij onverhoopt in verkeerde handen valt dan…

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer