Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schuttevaer Motoren: VIV, snel naar klimaatneutraal

Bunnik

De nieuwe Stage V-regelgeving fase I is 1 januari eindelijk ingegaan. Hierin draait het om motoren kleiner dan 300 kW. Naarmate deze datum dichterbij kwam werd iedereen steeds nerveuzer. Er waren veel vragen, want hoe verloopt de invoering? Zijn er voldoende motoren? Hoeveel duurder zijn de Stage V-motoren ten opzichte van niet-Stage V? Allemaal relevante en terechte vragen. Maar de komende 1,5 jaar mogen er nog CCR2-motoren worden ingebouwd als de motor is geproduceerd voor 2019.

1 / 1
VIV: Snel naar klimaatneutraal

VIV: Snel naar klimaatneutraal

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook