Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schuttevaer Motoren: Kemper & Van Twist Diesel wordt Koninklijke Van Twist

Dordrecht

Perkins en Lombardini importeur Kemper & Van Twist Diesel uit Dordrecht wijzigde vorig jaar de bedrijfsnaam in Koninklijke Van Twist. De toevoeging ‘Diesel’ dekt volgens het bedrijf niet langer de lading nu de levering van gyrostabilisatoren, hybride energiesystemen, gasmotoren, zelfreinigende brandstoftanks, noodstroom- en WKK-installaties steeds belangrijker wordt.

1 / 1
Kemper & Van Twist Diesel wordt Koninklijke Van Twist

Kemper & Van Twist Diesel wordt Koninklijke Van Twist

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook