Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Groot Ship Design ontwerpt emissieloze bunkertanker

Leek

Groot Ship Design heeft een volledig emissieloze elektrische bunkertanker (1300 kuub, 60 x 10,30 meter) ontworpen voor de Japanse Asahi Tanker Corporation in opdracht van het eveneens Japanse maritieme projectbureau Exeno-Yamamizu. De bunkertanker is bedoeld voor het bunkeren van schepen in de Baai van Tokyo.

1 / 4
Groot Ship Design ontwerpt emissieloze bunkertanker

Groot Ship Design ontwerpt emissieloze bunkertanker

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook