Buigbare zonnepanelen

Lerta Techniek in Nijmegen levert sinds kort high power zonnepanelen met een piekvermogen van 335W en buigbare zonnepanelen.

Buigbare zonnepanelen

Schipperszoon John Janssen toonde de verschillende soorten zonnepanelen afgelopen week op Maritime Industry. ‘We kunnen high power zonnepanelen leveren tegen een scherpe prijs. Je betaalt er eigenlijk net zoveel voor als vroeger, maar krijgt veel meer waar voor je geld.’ Omdat de high power panelen (1046 x 1559 x 46 mm) per vierkante meter 30% meer energie leveren, zijn er minder nodig voor eenzelfde opbrengst. De compactheid is een groot voordeel aan boord. De panelen zijn bovendien vuilafstotend en voorzien van een anti-reflectie coating.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Buigbare zonnepanelen | Schuttevaer.nl

Buigbare zonnepanelen

Lerta Techniek in Nijmegen levert sinds kort high power zonnepanelen met een piekvermogen van 335W en buigbare zonnepanelen.

Buigbare zonnepanelen

Schipperszoon John Janssen toonde de verschillende soorten zonnepanelen afgelopen week op Maritime Industry. ‘We kunnen high power zonnepanelen leveren tegen een scherpe prijs. Je betaalt er eigenlijk net zoveel voor als vroeger, maar krijgt veel meer waar voor je geld.’ Omdat de high power panelen (1046 x 1559 x 46 mm) per vierkante meter 30% meer energie leveren, zijn er minder nodig voor eenzelfde opbrengst. De compactheid is een groot voordeel aan boord. De panelen zijn bovendien vuilafstotend en voorzien van een anti-reflectie coating.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer