Watermannen met een missie

Het is nog geen twee minuten lopen van werkplaats naar schip, toch liggen beiden niet in elkaars zichtveld. Het is de enige afwijking van het tekeningetje dat Hil Rabenberg, Rick den Hollander en Dirk de Mooy van Stichting de Wilde Vaart in Molletjesveer lang geleden maakten. Een bijzonder idee in een kladblok, met als doel jongeren met een achterstand tot de arbeidsmarkt te helpen.

Watermannen met een missie

Stichting de Wilde Vaart brengt probleemjongeren op koers
‘Op een schip is discipline een eis’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Watermannen met een missie | Schuttevaer.nl

Watermannen met een missie

Het is nog geen twee minuten lopen van werkplaats naar schip, toch liggen beiden niet in elkaars zichtveld. Het is de enige afwijking van het tekeningetje dat Hil Rabenberg, Rick den Hollander en Dirk de Mooy van Stichting de Wilde Vaart in Molletjesveer lang geleden maakten. Een bijzonder idee in een kladblok, met als doel jongeren met een achterstand tot de arbeidsmarkt te helpen.

Watermannen met een missie

Stichting de Wilde Vaart brengt probleemjongeren op koers
‘Op een schip is discipline een eis’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer