Vast werk voor Defensie

Het scheepsmodel van de Jamais-Pense staat te pronken op het dressoir in de flat van Piet en Trix Hornes-Broer. Bijna 45 jaar lang verdiende het echtpaar Hornes met de Kempenaar hun boterham. Het begon allemaal in 1971 met de aankoop van toen nog de Cornelia met aan boord een hijstuig. Onmisbaar voor het werk dat ze 20 jaar lang deden in opdracht van Defensie.

Vast werk voor Defensie

Piet en Trix Hornes vervoerden munitie met de Jamais-Pense
‘Sleepschepen lagen jarenlang in grindgaten’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Vast werk voor Defensie | Schuttevaer.nl

Vast werk voor Defensie

Het scheepsmodel van de Jamais-Pense staat te pronken op het dressoir in de flat van Piet en Trix Hornes-Broer. Bijna 45 jaar lang verdiende het echtpaar Hornes met de Kempenaar hun boterham. Het begon allemaal in 1971 met de aankoop van toen nog de Cornelia met aan boord een hijstuig. Onmisbaar voor het werk dat ze 20 jaar lang deden in opdracht van Defensie.

Vast werk voor Defensie

Piet en Trix Hornes vervoerden munitie met de Jamais-Pense
‘Sleepschepen lagen jarenlang in grindgaten’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer