Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Uit het archief van de Gouden Ploeg

Het boek ‘Grondleggers’ met het verhaal van de Nederlandse baggeraars borduurt voort op klassiekers zoals ‘Tractaet van een dijckagie’ van Andries Vierlingh en ‘Het verjaagde water’ van A. den Doolaard. Maritiem historicus Joke Korteweg beschrijft in haar boek een bijzonder deel van de laatste 150 jaar van onze maritieme geschiedenis.

1 / 1
Uit archief van Gouden Ploeg

Uit archief van Gouden Ploeg

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook