Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Beunschip uit Zwartsluis met imago van een Duijvendijker

Scheepswerf Poppen uit Zwartsluis heeft een derde model van haar zelfontworpen 81-meter beunschip afgeleverd. De bouw gebeurde in nauwe samenwerking met de Sliedrechtse schipper-eigenaar Gerrit Jan Visser. Die is vol lof: ‘Poppens ontwerp kon weleens de nieuwe Duijvendijker worden.’

1 / 4
Beunschip uit Zwartsluis met imago van een Duijvendijker

Beunschip uit Zwartsluis met imago van een Duijvendijker

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • H.C. Visser

    Het ziet er allemaal gelikt uit.
    Mooi schip en nieuwe technieken.
    Behouden vaart ermee!

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook