Het jaar rond op garnalen

De Scheveningse vissersvloot omvat nog 12 grote schepen, waaronder enkele vriestrawlers, pulskotters en flyshooters, naast een reeks kleine standwantvissers tot circa 11 meter. Een van die 12 vissersschepen is de ruim 22 meter lange garnalenkotter SCH-10 Drie Gebroeders van de broers Arie, Barry en Rien Rog uit Scheveningen die als enige jaarrond op garnalen vist.

Het jaar rond op garnalen

Broers Rog zijn de enige garnalenvissers van Scheveningen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Het jaar rond op garnalen | Schuttevaer.nl

Het jaar rond op garnalen

De Scheveningse vissersvloot omvat nog 12 grote schepen, waaronder enkele vriestrawlers, pulskotters en flyshooters, naast een reeks kleine standwantvissers tot circa 11 meter. Een van die 12 vissersschepen is de ruim 22 meter lange garnalenkotter SCH-10 Drie Gebroeders van de broers Arie, Barry en Rien Rog uit Scheveningen die als enige jaarrond op garnalen vist.

Het jaar rond op garnalen

Broers Rog zijn de enige garnalenvissers van Scheveningen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer