Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Maersk Supply Service rondt nieuwbouwprogramma af

KOPENHAGEN

Het heeft allemaal langer geduurd dan gedacht, maar nu heeft het Deense Maersk Supply Service toch een indrukwekkend nieuwbouwprogramma kunnen afronden. Het gaat om de bouw van zes zeer sterke zeeslepers van de Starfish-klasse die ook bevoorradings- en ankerwerk kunnen uitvoeren en vier innovatieve duikondersteuningsvaartuigen van de Stingray-klasse.

1 / 2
Maersk Supply Service rondt nieuwbouwprogramma af

Maersk Supply Service rondt nieuwbouwprogramma af

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook