Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zes Nederlandse winnaars bij World Superyacht Awards

FLORENCE

Nederlandse jachtbouwers, aangesloten bij de HISWA Holland Yachting Group, vielen op 19 mei in de prijzen tijdens de uitreiking van de World Superyacht Awards in Florence. Zes prestigieuze ‘Neptunes’ gingen naar Feadship, Vitters Shipyard, Mulder Shipyard en Amels/Damen.

1 / 1
Zes Nederlandse winnaars bij World Superyacht Awards

Zes Nederlandse winnaars bij World Superyacht Awards

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook