Zes Nederlandse winnaars bij World Superyacht Awards

Nederlandse jachtbouwers, aangesloten bij de HISWA Holland Yachting Group, vielen op 19 mei in de prijzen tijdens de uitreiking van de World Superyacht Awards in Florence. Zes prestigieuze ‘Neptunes’ gingen naar Feadship, Vitters Shipyard, Mulder Shipyard en Amels/Damen.

Zes Nederlandse winnaars bij World Superyacht Awards

Andere superjachten van Heesen Yachts, Oceanco en Royal Huisman, behoorden tevens tot de finalisten op deze avond. Als kers op de taart sleepte superjacht Faith van Feadship ook nog de begeerde prijs ‘Motorjacht van het Jaar’ in de wacht.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Zes Nederlandse winnaars bij World Superyacht Awards | Schuttevaer.nl

Zes Nederlandse winnaars bij World Superyacht Awards

Nederlandse jachtbouwers, aangesloten bij de HISWA Holland Yachting Group, vielen op 19 mei in de prijzen tijdens de uitreiking van de World Superyacht Awards in Florence. Zes prestigieuze ‘Neptunes’ gingen naar Feadship, Vitters Shipyard, Mulder Shipyard en Amels/Damen.

Zes Nederlandse winnaars bij World Superyacht Awards

Andere superjachten van Heesen Yachts, Oceanco en Royal Huisman, behoorden tevens tot de finalisten op deze avond. Als kers op de taart sleepte superjacht Faith van Feadship ook nog de begeerde prijs ‘Motorjacht van het Jaar’ in de wacht.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer