Berge Stahl met de kont omhoog

De ertsbulker Berge Stahl lag vorige week extreem voorover getrimd in het Calandkanaal in Rotterdam. Op die manier kon een aanpassing aan de schroef eenvoudig boven water worden uitgevoerd. De Berge Stahl is een van de bekendste schepen in Rotterdam. Ze brengt er sinds 1986 10 keer per jaar Braziliaans ijzererts voor de Duitse staalindustrie, bij elkaar nu al zo’n 80 miljoen ton.

Berge Stahl met de kont omhoog

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Berge Stahl met de kont omhoog | Schuttevaer.nl

Berge Stahl met de kont omhoog

De ertsbulker Berge Stahl lag vorige week extreem voorover getrimd in het Calandkanaal in Rotterdam. Op die manier kon een aanpassing aan de schroef eenvoudig boven water worden uitgevoerd. De Berge Stahl is een van de bekendste schepen in Rotterdam. Ze brengt er sinds 1986 10 keer per jaar Braziliaans ijzererts voor de Duitse staalindustrie, bij elkaar nu al zo’n 80 miljoen ton.

Berge Stahl met de kont omhoog

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer