Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Berge Stahl met de kont omhoog

ROTTERDAM

De ertsbulker Berge Stahl lag vorige week extreem voorover getrimd in het Calandkanaal in Rotterdam. Op die manier kon een aanpassing aan de schroef eenvoudig boven water worden uitgevoerd. De Berge Stahl is een van de bekendste schepen in Rotterdam. Ze brengt er sinds 1986 10 keer per jaar Braziliaans ijzererts voor de Duitse staalindustrie, bij elkaar nu al zo’n 80 miljoen ton.

1 / 1
Berge Stahl met de kont omhoog

Berge Stahl met de kont omhoog

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook