Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Allseas aan de slag met onderzeese pijpleidingen in Denemarken

KOPENHAGEN

Allseas is op dit moment actief in het Deense deel van de Noordzee voor de installatie van een onderzeese pijpleiding. Daarvoor worden naast de Pioneering Spirit ook de Lorelay, Tog Mor en de Oceanic ingezet.

1 / 1
De Lorelay en Pioneering Spirit voor de kust van Denemarken. Foto: Allseas

De Lorelay en Pioneering Spirit voor de kust van Denemarken. Foto: Allseas

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • elzinga

    waar is een schip een zusterschip van een ander schip ?

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook