Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Royal IHC rondt verkoop van KCI the engineers af

Kinderdijk

Royal IHC heeft de verkoop van ingenieurs- en consultancybureau KCI the engineers (KCI) aan Sif Holding afgerond. De ondernemingsraden hebben ingestemd met de deal. Het bedrag dat met de overname gemoeid is, is niet gecommuniceerd.

1 / 1
Het terrein van Royal IHC in Kinderdijk. (Foto IHC)

Het terrein van Royal IHC in Kinderdijk. (Foto IHC)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook