‘Grand cru–jaar voor Antwerpse haven’

De haven van Antwerpen totaliseerde in 2018 een globale goederenoverslag van 235 miljoen ton, dat is 5,1% meer dan vorig jaar. ‘Een nieuw record, het zesde jaarrecord op rij en een stijging van de overslag in alle cargotypes’, commentarieerde ceo Jacques Vandermeiren de cijfers vrijdagochtend 28 december op het Havenhuis. Een uitschieter is de containertrafiek in Antwerpen, die opliep tot 130 miljoen ton (+5,8%) of 11 miljoen teu (+5,5%).

‘Grand cru–jaar voor Antwerpse haven’

Havenbedrijf markeert met 235 miljoen ton zesde jaarrecord op rij

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

‘Grand cru–jaar voor Antwerpse haven’ | Schuttevaer.nl

‘Grand cru–jaar voor Antwerpse haven’

De haven van Antwerpen totaliseerde in 2018 een globale goederenoverslag van 235 miljoen ton, dat is 5,1% meer dan vorig jaar. ‘Een nieuw record, het zesde jaarrecord op rij en een stijging van de overslag in alle cargotypes’, commentarieerde ceo Jacques Vandermeiren de cijfers vrijdagochtend 28 december op het Havenhuis. Een uitschieter is de containertrafiek in Antwerpen, die opliep tot 130 miljoen ton (+5,8%) of 11 miljoen teu (+5,5%).

‘Grand cru–jaar voor Antwerpse haven’

Havenbedrijf markeert met 235 miljoen ton zesde jaarrecord op rij

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer