Overal waar u vaart: Druk, druk, druk

Druk, druk , druk. Dat wordt nogal eens geroepen in deze gehaaste tijden. En helaas soms ook maar al te waar. Drukke sluizen, drukke agenda’s, drukte op de smalle vaarwegen, druk op het budget om alles wat we willen voor elkaar te krijgen. En dan moeten we er ook nog voor zorgen dat men een goede (in)druk van ons en het werk dat we doen, heeft. Pffff, de druk ligt wel erg hoog.

Door Nico Evens, Regiocoördinator Zuid Oost Nederland, Koninklijke BLN-Schuttevaer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Overal waar u vaart: Druk, druk, druk | Schuttevaer.nl

Overal waar u vaart: Druk, druk, druk

Druk, druk , druk. Dat wordt nogal eens geroepen in deze gehaaste tijden. En helaas soms ook maar al te waar. Drukke sluizen, drukke agenda’s, drukte op de smalle vaarwegen, druk op het budget om alles wat we willen voor elkaar te krijgen. En dan moeten we er ook nog voor zorgen dat men een goede (in)druk van ons en het werk dat we doen, heeft. Pffff, de druk ligt wel erg hoog.

Door Nico Evens, Regiocoördinator Zuid Oost Nederland, Koninklijke BLN-Schuttevaer

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer