Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Overal waar u vaart: Druk, druk, druk

Linne

Druk, druk , druk. Dat wordt nogal eens geroepen in deze gehaaste tijden. En helaas soms ook maar al te waar. Drukke sluizen, drukke agenda’s, drukte op de smalle vaarwegen, druk op het budget om alles wat we willen voor elkaar te krijgen. En dan moeten we er ook nog voor zorgen dat men een goede (in)druk van ons en het werk dat we doen, heeft. Pffff, de druk ligt wel erg hoog.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook