Weinig enthousiasme voor ligplaatsen Woelse Waard

De actiegroep die zich verzet tegen de aanleg van een overnachtingshaven in de Woelse Waard bij Gorinchem heeft nog geen gesprek gehad met Rijkswaterstaat. Twee eerdere afspraken werden afgezegd. De actiegroep ontstond na breed gedragen protest tijdens de voorlichtingsavond op het Gorinchemse gemeentehuis over de plannen tot aanleg van de overnachtingshaven in de Woelse Waard.

‘Ze moeten een natuurgebied niet volleggen met schepen.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Weinig enthousiasme voor ligplaatsen Woelse Waard | Schuttevaer.nl

Weinig enthousiasme voor ligplaatsen Woelse Waard

De actiegroep die zich verzet tegen de aanleg van een overnachtingshaven in de Woelse Waard bij Gorinchem heeft nog geen gesprek gehad met Rijkswaterstaat. Twee eerdere afspraken werden afgezegd. De actiegroep ontstond na breed gedragen protest tijdens de voorlichtingsavond op het Gorinchemse gemeentehuis over de plannen tot aanleg van de overnachtingshaven in de Woelse Waard.

‘Ze moeten een natuurgebied niet volleggen met schepen.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer