Vaarwegen twee jaar eerder op orde

Het kabinet houdt vast aan de inhaaloperatie voor het achterstallig onderhoud aan vaarwegen. Die werd eerder dit jaar aangekondigd. Het achterstallig onderhoud aan vaarwegen is in 2016 (was 2018) volledig ingelopen. Dat staat te lezen in de begroting van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat voor 2009.

Begroting

Zie ook:

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Vaarwegen twee jaar eerder op orde | Schuttevaer.nl

Vaarwegen twee jaar eerder op orde

Het kabinet houdt vast aan de inhaaloperatie voor het achterstallig onderhoud aan vaarwegen. Die werd eerder dit jaar aangekondigd. Het achterstallig onderhoud aan vaarwegen is in 2016 (was 2018) volledig ingelopen. Dat staat te lezen in de begroting van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat voor 2009.

Begroting

Zie ook:

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer