Erfgoed

EOC-Traditionele Schepen Beurs weer als vanouds

Met ruim 2300 bezoekers is de EOC-Traditionele Schepen Beurs weer helemaal terug, na drie jaar stilte vanwege corona. De vakbeurs voor de sector nautisch erfgoed sluit traditioneel het vaarseizoen af met een combinatie van zakendoen en gezelligheid. De vijfde editie werd gehouden in de Stadshal van theater De Kampanje op het monumentale Willemsoordcomplex in Den Helder.

Burgemeester Jan de Boer opent met het luiden van een scheepsbel officieel de beurs. Foto’s Paul Schaap

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

EOC-Traditionele Schepen Beurs weer als vanouds | Schuttevaer.nl
Erfgoed

EOC-Traditionele Schepen Beurs weer als vanouds

Met ruim 2300 bezoekers is de EOC-Traditionele Schepen Beurs weer helemaal terug, na drie jaar stilte vanwege corona. De vakbeurs voor de sector nautisch erfgoed sluit traditioneel het vaarseizoen af met een combinatie van zakendoen en gezelligheid. De vijfde editie werd gehouden in de Stadshal van theater De Kampanje op het monumentale Willemsoordcomplex in Den Helder.

Burgemeester Jan de Boer opent met het luiden van een scheepsbel officieel de beurs. Foto’s Paul Schaap

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer