Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

BBZ-branchenorm rondhouten voor minister Van Nieuwenhuizen

DEN HAAG

Minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) heeft de branchenorm voor controle en onderhoud van rondhouten in ontvangst genomen uit handen van BBZ voorzitter Sicko Heldoorn. De norm, samengesteld door schippers en experts, is bedoeld voor de bemanningen aan boord van traditionele zeilschepen.

1 / 1
BBZ-branchenorm rondhouten voor minister Van Nieuwenhuizen

BBZ-branchenorm rondhouten voor minister Van Nieuwenhuizen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook