Groter veld voor Schuttevaerrace

Met 48 of meer deelnemers en Europees Yngling-kampioen Tom Otte op de Rabobank-boot lijkt de Schuttevaerrace 26 mei een goede editie tegemoet te gaan. Vorig jaar verschenen 41 jachten aan de start voor een race, die toen op Terschelling werd ingekort vanwege windstilte. In het wedstrijdveld gaapte toen tussen nummer één (Epoxydus) en nummer laatst (Xanthos) al een gat van zo’n negen uur.

Schuttevaerrace 2010

Proef met bedrijvencompetitie

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Groter veld voor Schuttevaerrace | Schuttevaer.nl

Groter veld voor Schuttevaerrace

Met 48 of meer deelnemers en Europees Yngling-kampioen Tom Otte op de Rabobank-boot lijkt de Schuttevaerrace 26 mei een goede editie tegemoet te gaan. Vorig jaar verschenen 41 jachten aan de start voor een race, die toen op Terschelling werd ingekort vanwege windstilte. In het wedstrijdveld gaapte toen tussen nummer één (Epoxydus) en nummer laatst (Xanthos) al een gat van zo’n negen uur.

Schuttevaerrace 2010

Proef met bedrijvencompetitie

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer