Jaarvergaderingen

Nieuwe bestuur, zelfde problemen voor Schuttevaer Utrecht

Het nieuwe afdelingsbestuur van Schippersvereniging Schuttevaer in Utrecht loopt tegen dezelfde organisatieproblemen aan als het eerder dit jaar afgetreden bestuur. De leden zijn nog altijd ontevreden over de fusie tot Koninklijke Binnenvaart Nederland (KBN). Een aantal heeft zijn lidmaatschap opgezegd.

In de nog met kerstspullen versierde zaal sprak afgetreden voorzitter Anné Middendorp zijn waardering uit voor de nieuwe voorzitter Leendert Schuller (midden). Verder aan tafel v.l.n.r.: vertrekkende regiocoördinator Henk Mastenbroek, nieuwe regiocoördinator Adri van der Hoeven en nieuw bestuurslid Karel Schuttevaer. Foto's Jelmer Bastiaans

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Nieuwe bestuur, zelfde problemen voor Schuttevaer Utrecht | Schuttevaer.nl
Jaarvergaderingen

Nieuwe bestuur, zelfde problemen voor Schuttevaer Utrecht

Het nieuwe afdelingsbestuur van Schippersvereniging Schuttevaer in Utrecht loopt tegen dezelfde organisatieproblemen aan als het eerder dit jaar afgetreden bestuur. De leden zijn nog altijd ontevreden over de fusie tot Koninklijke Binnenvaart Nederland (KBN). Een aantal heeft zijn lidmaatschap opgezegd.

In de nog met kerstspullen versierde zaal sprak afgetreden voorzitter Anné Middendorp zijn waardering uit voor de nieuwe voorzitter Leendert Schuller (midden). Verder aan tafel v.l.n.r.: vertrekkende regiocoördinator Henk Mastenbroek, nieuwe regiocoördinator Adri van der Hoeven en nieuw bestuurslid Karel Schuttevaer. Foto's Jelmer Bastiaans

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer