Veiligheid

Hydrograaf aan de slag bij Curaçao

De Koninklijke Marine is met haar Expeditionary Survey Boat (ESB), de Hydrograaf, bij Curaçao begonnen met het uitvoeren van warmweertests en hydrografische studies. De resultaten zullen een essentiële rol spelen in de veilige navigatie langs maritieme routes en in het handhaven van de veiligheid in de wateren van de Caribische regio.

De Hydrograaf vaart Willemstad binnen. Foto Koninklijke Marine

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Hydrograaf aan de slag bij Curaçao | Schuttevaer.nl
Veiligheid

Hydrograaf aan de slag bij Curaçao

De Koninklijke Marine is met haar Expeditionary Survey Boat (ESB), de Hydrograaf, bij Curaçao begonnen met het uitvoeren van warmweertests en hydrografische studies. De resultaten zullen een essentiële rol spelen in de veilige navigatie langs maritieme routes en in het handhaven van de veiligheid in de wateren van de Caribische regio.

De Hydrograaf vaart Willemstad binnen. Foto Koninklijke Marine

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer