Scheepsmotorenevent

De belangrijkste scheepsmotorontwikkelingen tijdens Scheepsmotoren Event 2022

Het aftellen naar het Scheepsmotoren Event 2022 is begonnen. Op 15 september gaat het de hele dag over nieuwe brandstoffen, vergroening, refitting en het bouwen van een toekomstbestendig schip. In aanloop daarnaar kijkt Schuttevaer terug op de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Welke motoren kwamen er bijvoorbeeld precies een jaar geleden op de markt?

Lees hier de motorenspecial van vorig jaar.

Een jaar geleden maakte de redactie van Schuttevaer de Motorenspecial 2021. In die special aandacht genoeg voor de Stage V-motoren van Caterpillar, Abato die een Weichai Euro 6-motor ombouwt en Yanmar die nieuwe schone generators introduceert.

Wärtsilä

Maar ook aandacht voor Daf-Paccar, de terugkeer van MAN in de visserij en het pad van Wärtsilä naar emissieloos.

Download de Motorenspecial 2021 hier.

Lees ook andere motoren-flashbacks:

‘Elektromotor gaat het in de binnenvaart helemaal maken’

Verbrandingsmotor nog jaren onmisbaar in binnenvaart

De belangrijkste scheepsmotorontwikkelingen tijdens Scheepsmotoren Event 2022 | Schuttevaer.nl
Scheepsmotorenevent

De belangrijkste scheepsmotorontwikkelingen tijdens Scheepsmotoren Event 2022

Het aftellen naar het Scheepsmotoren Event 2022 is begonnen. Op 15 september gaat het de hele dag over nieuwe brandstoffen, vergroening, refitting en het bouwen van een toekomstbestendig schip. In aanloop daarnaar kijkt Schuttevaer terug op de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen jaren. Welke motoren kwamen er bijvoorbeeld precies een jaar geleden op de markt?

Lees hier de motorenspecial van vorig jaar.

Een jaar geleden maakte de redactie van Schuttevaer de Motorenspecial 2021. In die special aandacht genoeg voor de Stage V-motoren van Caterpillar, Abato die een Weichai Euro 6-motor ombouwt en Yanmar die nieuwe schone generators introduceert.

Wärtsilä

Maar ook aandacht voor Daf-Paccar, de terugkeer van MAN in de visserij en het pad van Wärtsilä naar emissieloos.

Download de Motorenspecial 2021 hier.

Lees ook andere motoren-flashbacks:

‘Elektromotor gaat het in de binnenvaart helemaal maken’

Verbrandingsmotor nog jaren onmisbaar in binnenvaart