Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

[OPINIE] De speeltuin gaat dicht voor de winter

NIJMEGEN

De recreatievaartuigen, jachten, surfplanken, snelle motorboten, roeiers, waterscooters, skiërs, zeilbootjes, brugspringers, zelfvarende arkjes (de nieuwe rage), SUP-boarden en de zwemmers nemen eerdaags weer afscheid van de wateren waar de beroepsvaart het hele jaar door zijn economische activiteiten ontplooit.

1 / 1
(Foto Varen Doe Je Samen!)

(Foto Varen Doe Je Samen!)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

(Sander Wels)

Reacties (1)
  • Martin de Boer

    Jammer, maar de ambtenaren die de beoordelingen moeten doen voor toelating op de weg of het water, zijn vaak al te laat, de elektrische steps en ook de Skyshark worden al geproduceerd voordat er vergunning is en dan gaat het net zo als met alles – de VVD wil alles mogelijk maken immers vrijheid blijheid – dat heeft ons land een ernstige knak gegeven.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook