[OPINIE] De speeltuin gaat dicht voor de winter

De recreatievaartuigen, jachten, surfplanken, snelle motorboten, roeiers, waterscooters, skiërs, zeilbootjes, brugspringers, zelfvarende arkjes (de nieuwe rage), SUP-boarden en de zwemmers nemen eerdaags weer afscheid van de wateren waar de beroepsvaart het hele jaar door zijn economische activiteiten ontplooit.

(Foto Varen Doe Je Samen!)
(Foto Varen Doe Je Samen!)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

[OPINIE] De speeltuin gaat dicht voor de winter | Schuttevaer.nl

[OPINIE] De speeltuin gaat dicht voor de winter

De recreatievaartuigen, jachten, surfplanken, snelle motorboten, roeiers, waterscooters, skiërs, zeilbootjes, brugspringers, zelfvarende arkjes (de nieuwe rage), SUP-boarden en de zwemmers nemen eerdaags weer afscheid van de wateren waar de beroepsvaart het hele jaar door zijn economische activiteiten ontplooit.

(Foto Varen Doe Je Samen!)
(Foto Varen Doe Je Samen!)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer