Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

NMT: Maritieme maakindustrie optimistisch over toekomst

ROTTERDAM

Netherlands Maritime Technology (NMT) heeft de eerste economische barometer van de maritieme maakindustrie gepresenteerd. Hieruit blijkt dat het grote deel van de NMT leden optimistisch is, al zijn er wel enkele kanttekeningen.

1 / 1
Dit is de eerste barometer en daarmee de nulmeting. (Foto NMT)

Dit is de eerste barometer en daarmee de nulmeting. (Foto NMT)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook