Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Betrouwbare berichtgeving moet problemen hoogwater verminderen’

Rotterdam

Hoogwater in het zuiden van Nederland domineerde de afgelopen weken het nieuws. Het kabinet riep het uit tot een nationale ramp. Wat waren de gevolgen voor de scheepvaart? En wat moet er volgens branchevereniging Koninklijke BLN-Schuttevaer gebeuren om in de toekomst beter te kunnen reageren op hoogwater?

1 / 1
Verwoesting door het hoge water langs de Maas. (Foto Nico Evens)

Verwoesting door het hoge water langs de Maas. (Foto Nico Evens)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook