Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Coronacongestie Chinese haven Yantian erger dan Ever Given-blokkade

Yantian

Strenge coronamaatregelen in Zuid-Chinese containerhavens zorgen voor ernstige verstoringen van de scheepvaart. Lokale autoriteiten hebben de werkzaamheden in de haven flink beperkt en daardoor is de grootste achterstand ontstaan sinds ten minste 2019. In de transportwereld wordt al gezegd dat de problemen een grotere strop betekenen dan de dagenlange blokkade van het Suezkanaal door de Ever Given afgelopen maart. In hoeverre Nederland hier ook last van krijgt, is nog de vraag.

1 / 1
Strenge coronamaatregelen in Zuid-Chinese containerhaven Yantian zorgen voor ernstige verstoringen van de scheepvaart

Strenge coronamaatregelen in Zuid-Chinese containerhaven Yantian zorgen voor ernstige verstoringen van de scheepvaart

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook