Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Personeel in opstand bij baggeraar Van Oord

Rotterdam

Personeel van baggeraar Van Oord is opstand gekomen tegen het coronarooster dat het bedrijf nog steeds eenzijdig oplegt aan bemanningen op schepen. Dat betekent dat ze in Noordwest-Europa zes weken op een schip zitten, in plaats van de gebruikelijke een of twee weken, schrijft De Telegraaf.

1 / 1
De Vox Amalia op de Noordzee voor Huisduinen. Op de achtergrond de vuurtoren Lange Jaap. (Foto Van Oord)

De Vox Amalia op de Noordzee voor Huisduinen. Op de achtergrond de vuurtoren Lange Jaap. (Foto Van Oord)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Hans Heynen

    En wat zegt men bij Van Oord? Heb je werknemers of vakbond gesproken hierover?

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook