Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Chemgas en Bodewes Shipyards partner in gigafabriek maritieme brandstofcellen

OSLO

Het Noorse bedrijf Teco heeft woensdag plannen gepresenteerd voor grootschalige productie van brandstofcellen voor maritieme toepassingen. Tankrederij Chemgas en Thecla Bodewes Shipyards zijn als partner betrokken bij het waterstofproject.

1 / 1
Vergelijking van de grootte van brandstofcellen met die van een dieselgenerator (Beeld Teco)

Vergelijking van de grootte van brandstofcellen met die van een dieselgenerator (Beeld Teco)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook