Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Sluis Weurt blijft deels gestremd tot 31 januari

Weurt

Sluis Weurt blijft tot 31 januari deels gestremd. In oktober werd bij reguliere inspecties een defect gevonden in het aandrijfmechanisme van de Waaldeur van de westkolk van Sluis Weurt. Rijkswaterstaat heeft de Waaldeur vervolgens omhoog gezet voor onderzoek en reparatie. Die reparaties beginnen deze week.

1 / 1
Sluis Weurt is de verbinding tussen het Maas-Waalkanaal en de Waal

Sluis Weurt is de verbinding tussen het Maas-Waalkanaal en de Waal

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • j.hagens

    Het wordt echt tijd dat RWS alle Zeilen bij zet om de Minister te overtuigen dat een tweede Sluis bij Grave geen overbodige luxe is.
    Bij laagwater is deze Sluis zeker een pre.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook