Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zonder wekkers geen vetpot op tong

SCHEVENINGEN

Het was even slikken voor Jan Pieter Luime toen de OD-3 vorig jaar de pulsvergunning kwijtraakte. Vissen op garnalen hadden ze al enkele jaren niet gedaan. Bovendien ook geen dikke visserij. Met wekkerkettingen op tong betekent veel brandstof verdraaien, dus dan maar zonder wekkers. Maar zonder wekkers is het vooralsnog geen vetpot.

1 / 1
Jan Pieter Luime (rechts) met zijn vader bezig het vistuig fijner in te stellen. (foto W.M. den Heijer)

Jan Pieter Luime (rechts) met zijn vader bezig het vistuig fijner in te stellen. (foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook