Kantoorbonden gaan op in BBU

De schippersbonden verenigd in Kantoor Binnenvaart hebben 30 december de nieuwe ondernemersvereniging BinnenvaartBrancheUnie (BBU) opgericht. De nieuwe organisatie neemt vanaf nu alle taken als belangenbehartiger en sociaal-economische organisatie op zich. De BBU is met 800 leden al vanaf het begin de grootste sociaaleconomische belangenorganisatie van ondernemers in de binnenvaart.

Oprichting Binnenvaartbrancheunie (BBU) een feit

Door Erik van Huizen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Kantoorbonden gaan op in BBU | Schuttevaer.nl

Kantoorbonden gaan op in BBU

De schippersbonden verenigd in Kantoor Binnenvaart hebben 30 december de nieuwe ondernemersvereniging BinnenvaartBrancheUnie (BBU) opgericht. De nieuwe organisatie neemt vanaf nu alle taken als belangenbehartiger en sociaal-economische organisatie op zich. De BBU is met 800 leden al vanaf het begin de grootste sociaaleconomische belangenorganisatie van ondernemers in de binnenvaart.

Oprichting Binnenvaartbrancheunie (BBU) een feit

Door Erik van Huizen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer