Wereldrecord zandzuigen

De aanleg van de Tweede Maasvlakte verloopt voorspoedig. De aannemerscombinatie PUMA heeft twee weken geleden zelfs de grootste hoeveelheid zand ooit in een landwinningproject verzet. Elf sleephopperzuigers van Boskalis en Van Oord brachten toen in één week 3,8 miljoen kubieke meter zand naar het gebied, voor zover bekend een wereldrecord.

Wereldrecord zandzuigen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Wereldrecord zandzuigen | Schuttevaer.nl

Wereldrecord zandzuigen

De aanleg van de Tweede Maasvlakte verloopt voorspoedig. De aannemerscombinatie PUMA heeft twee weken geleden zelfs de grootste hoeveelheid zand ooit in een landwinningproject verzet. Elf sleephopperzuigers van Boskalis en Van Oord brachten toen in één week 3,8 miljoen kubieke meter zand naar het gebied, voor zover bekend een wereldrecord.

Wereldrecord zandzuigen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer