Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Wereldrecord zandzuigen

ROTTERDAM

De aanleg van de Tweede Maasvlakte verloopt voorspoedig. De aannemerscombinatie PUMA heeft twee weken geleden zelfs de grootste hoeveelheid zand ooit in een landwinningproject verzet. Elf sleephopperzuigers van Boskalis en Van Oord brachten toen in één week 3,8 miljoen kubieke meter zand naar het gebied, voor zover bekend een wereldrecord.

1 / 1
Wereldrecord zandzuigen

Wereldrecord zandzuigen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Kees Bosman

    Land uit Zee winnen,daar zijn wij erg groot in.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook